Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

"Синя Приказка" твърди, че Спас Русев опитва да саботира идването на Диксън в Левски

Topsport.bg

Много популярна сред левскарите в последно време стана една страница във "Фейсбук" - "Синя Приказка". Мистерия е кой стои зад нея. Появиха се слухове, че е човек, свързан с Наско Сираков.

Фенове вярват на написаното там, посещенията се увеличават все повече и повече. Последният към момента пост в "Синя Приказка" е доста любопитен. Твърди се, че бившият собственик на Левски Спас Русев опитва да саботира сделката и пречи на Диксън да стане собственик на клуба.

Ето текста в страницата:

"Много безумна версия чух, че вървяла - зад Диксън стоял Спас Русев. Някои си ги пишат наизуст и не знаят доста неща. Спас Русев в момента се побърква от перспективата Сираков да успее там, където той се провали - с намирането на чужд инвеститор и строежа на нов стадион.

На пресконференцията Спас Русев е диктувал въпросите на "Спортал" и bTV - това го знам със сигурност. Играта на тази клика, заедно с техните подлоги НКПСЗ е да пречат Левски да тръгне по друг път, за да си върнат клуба отново. Затова и бяха спрени няколко чужди спонсора, като за един от тях лично беше активиран Спас преди 3 месеца - чрез контактите си да го спре. Затова и НКПСЗ цяла година хулят всичко живо в Левски, а сега задачата на тази клика е да правят лош образ на Диксън".

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948