Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

СЛЕД РЕЗИЛА ВЪВ ВРАЦА! Бултрасите искат оставки и нови екипи в Ботев Пд

СЛЕД РЕЗИЛА ВЪВ ВРАЦА! Бултрасите искат оставки и нови екипи в Ботев Пд

Novsport

Клубът на привържениците на Ботев Пловдив и Обединените фракции BULTRAS излязоха с категорична позиция по наболелите теми, свързани с любимия им клуб. Чашата на търпението им преля след поражението с 0:3 от Ботев (Враца), а след него феновете поискаха от играчите да си свалят фланелките.

Ето какво пишат запалянковците днес:

Скъпи Ботевисти,


дълго време търпяхме и запазвахме мълчание по наболелите теми свързани с любимия ни клуб. След вчерашната срамна загуба във Враца и отчайващите разултати на първия ни отбор ситуацията стана нетърпима.


С оглед на това днес представители на организираните привърженици на БПФК заявихме позицията си пред изпълнителния директор на Ботев Пловдив, а именно:


1. Ако има хора с останало достойнство в оперативното ръководство и спортно-техническия щаб сами да подадат оставките си.


2. Първият отбор да играе с различни екипи от официалните в следващите мачове, за да не срамят лика на Чико. Да носиш емблемата и този лик трябва да се заслужи!


Надяваме се да бъдем подкрепени от собственика на клуба Георги Самуилов, който да предприеме незабавни мерки!


От КПБП и Обединени фракции BULTRAS

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село