Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Соу: Дано вкарам повече от миналия сезон, не коментирам Бодуров

Соу: Дано вкарам повече от миналия сезон, не коментирам Бодуров

Novsport

Топреализаторът на ЦСКА за миналия сезон Али Соу се превърна в герой за тима си в гостуването на Ботев. Той отбеляза единственото попадение за успеха с 1:0 в Коматево и това му донесе наградата за Играч на мача. Той разкри и как се е стигнало до това попадение.

"Очаквахме тежък мач, такъв се и получи. Щастлив съм, че си тръгваме с трите точки. При гола си се оказах се на фланга, след което се озовах един срещу един с играч на Ботев и като видях, че мога да стрелям, не се поколебах и го сторих", заяви Соу пред DIEMA SPORT и разкри, че се опитва да си върне формата от миналия сезон.

"Просто се опитвам да бъда футболиста от миналия сезон. Но миналата кампания е история и аз трябва да продължа да се доказвам. Трябва да се фокусирам и да бъда дори по-добър. Трудно е, но никога няма да се предам и ще опитвам."

"Надявам се да отбележа колкото се може повече попадения. Миналата година вкарах достатъчно, сега се надявам да вкарам дори повече", заяви нападателят на "червените" и накрая коментира темата с изгнанието извън състава на капитана Николай Бодуров.

"Аз като футболист не знам защо Бодуров е извън състава. Когато по време на мач си подвикваме, това е с идеята да си помагаме. Нищшо повече не мога да кажа за Бодурв, той е добро момче, винаги се е опитвал да ни мотивира, когато е на терена. Повече не знам по темата и не мога да я коментирам", завърши Соу.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село