Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Соу надъха здраво ЦСКА преди днешния мач срещу Клуж

Соу надъха здраво ЦСКА преди днешния мач срещу Клуж

Novsport

Голмайсторът на ЦСКА - Али Соу демонстрира върхова мотивация преди поредния европейски сблъсък на "армейците". Тази вечер столичният гранд гостува на ЧФР Клуж, а гамбиецът публикува мъдри слова в Instagram.

"Бъди прекален оптимист, за да не се плашиш. Твърде позитивен, за да се съмняваш, и прекалено отдаден, за да бъдеш победен. Спри да се самонаказваш, ти се развиваш - малко по малко ще стигнеш, не наведнъж, фокусирай се върху това, с което си благословен, а не с това, което не си.

"Съсредоточи се върху силните си страни, а не слабостите. Отпусни се и очаквай живота, не насилвай нещата. Не позволявай на обстоятелствата да те свалят на земята. Без значение срещу какво се изправиш, преодолей го и продължавай напред. Вярвай в себе си, справяй се с предизвикателствата, погледни дълбоко в себе си и преодолей страховете си. Просто трябва да продължиш напред".

"Пътешествието продължава, само ЦСКА! Гладни сме".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948