Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Спасението на Ботев (Пловдив) е все по-близо

Спасението на Ботев (Пловдив) е все по-близо

Novsport

Над 200 хиляди лева вече са събрани в кампанията "Да живее Ботев Пловдив" от феновете на отбора.

От клуба обаче отчитат, че това е едва малко повече от 1/3 от необходимите 565 хиляди лева за изкупуването на дълга към фирма "Рент Мениджмънт".

"Скъпи Ботевисти,

Кампанията "Да живее Ботев Пловдив" продължава с пълна сила. Въпреки множеството дарения на ботевисти от цял свят, както и на бизнеса в Пловдив, все още сме далеч от голяма цел - изкупуването на дълга от 565 хил. лева. До момента са събрани над 200 хиляди лева, като благодарим на всеки, който се е отзовал и се е включил в кампанията. На днешния мач с Етър, на входовете ще има кутии, в които може да направите своето дарение в подкрепа на каузата. Ако желаете, можете да закупите и виртуален билет от фен магазина. Всички възможни начини за дарение можете да откриете в сайта на клуба.

Нека да покажем, че заедно сме по-силни! Само Ботев!", се казва в съобщение на клуба.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948