Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Стамен Белчев: Искам да виждам битка и характер

Стамен Белчев: Искам да виждам битка и характер

Novsport

"Точка, от която с оглед развитието на мача, съм доволен. Това искам да виждам в момчетата. Да има битка, да има характер, да се раздават, резултатите няма да закъснеят." Това заяви наставникът на Арда Стамен Белчев след нулевото равенство с Черно море в Пловдив. Тимът от Кърджали игра повече от 50 минути с човек по-малко, след като Румян Овсепян получи втори жълт картон за реплика.

„Имаше ръкомахане от страна на Овсепян, така е решил съдията, няма какво да коментирам”, отсече специалистът.

„Всички са герои. Иван (Караджов – бел.ред) спаси дузпата, другите, които останаха на терена играха добре. Колективът днес бе водещ. На полувремето инструкциите бяха да бъдем компактни. На моменти без причина прибирахме играта пред нашия пеналт, можехме да изнасяме по-добре топката. Не се разбихме и не дадохме на Черно море да има положения пред нашата врата. Всяка точка е важна. Доволен съм, надявам се тази точка да ни се отрази добре. Има време до затварянето на прозореца. Има футболисти, които наблюдаваме, ако се стигне до договорка, можем и да ги привлечем”, коментира още Стамен Белчев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село