Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Станимир Стоилов е първа опция за треньор на Левски

Станимир Стоилов е първа опция за треньор на Левски

Topsport.bg

Станимир Стоилов е първа опция за нов треньор на Левски. Това обяви на днешната преконференция кандидатът за собственик на "сините" Джоузеф Диксън. 

"Заедно с г-н Сираков, който ще остане президент на клуба, се срещнахме с г-н Стоилов. Той е първият ни избор за треньор, предпочитатаната опция, в момента сме в преговори с него. Знаем, че скоро започва подготвителната част преди началото на сезона, знаем какво е постигнал Станимир Стоилов в миналото с Левски. Трябва да покажем нещо позитивно и обещаващо на феновете на тима, преди да продължим по-агресивно с идеите ни за нов стадион тук", каза Джоузеф Диксън.

"Имаме кратък период от време. Дано скоро се получи всичко. Искаме Стоилов да приеме да работи с нас. И той иска да има дългосрочен план с футболен клуб. Надяваме се всичко да се случи максимално скоро. Няма да отидат никакви пари при Наско Сираков. Всичко ще влагаме в отбора. Трябва ни конкурентен бюджет. Трябва да вървят нещата със стадиона", завърши англичанинът.

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948