Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Стоянович: Знам къде съм дошъл, след две седмици ще говорим за селекция

Стоянович: Знам къде съм дошъл, след две седмици ще говорим за селекция

Novsport

Левски ще заложи на схема 3-4-3 и в следващия си мач – домакинството на Арда. Това в момента е оптималният вариант за отбора, пише „Тема спорт“.

В първия си престой на „Герена“ той залагаше на 4-2-3-1, но заради многото проблеми в тима в момента се реши на промени.

Според Стоянович новият вариант на подреждане на терена пасва на около 80% от играчите на сините.

По време на зимната пауза обаче ще се работи и на други опции, за да може отборът да бъде максимално гъвкав.

„Засега е това. За следващата година нямам схема в главата си, нямам още програма. Едва преди дни се запознах с целия отбор. Трябва да проверя качествата на всички и след 18 декември ще говорим за селекция. Но със сигурност трябват нови играчи в някои линии. Не искам да съм патетичен по финансови теми. Знам къде съм дошъл. Казах на отбора какво искам до 18 декември. Сега е най-важно да се взимат точки, а не да се говори за пари“, отсече Стоянович.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948