Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Тити: В Левски всичко е прозрачно! Феновете имат право да питат, но има и конфиденциалност

Тити: В Левски всичко е прозрачно! Феновете имат право да питат, но има и конфиденциалност

Novsport

Единият от собствениците на Левски - Константин Папазов, не разкри коя е фирмата, дала пари на Левски за заплатите на футболистите и служителите, които бяха преведени вчера. Тити добави, че всичко на "Герена" е прозрачно.

"В почивка съм пет дни, даже четири, че трябва да отида на погребение. Разбрал съм се с Наско Сираков и Павел Колев тези дни нищо да не коментирам. Дали имам акции? Много пъти казах, че имам 35% и който ги иска, да даде пари за Левски и да ги вземе."

"Феновете питат кой е дал парите за заплатите. Феновете имат право dа питат. Предполагам, че ръководството ще отговори на този въпрос. Но има и конфиденциалност. Някои фирми не желаят да излизат публично и да се разкриват, че помагат на Левски. Защото после биват атакувани. Точно, защото помагат на Левски. Няма нищо лошо при нас, всичко е прозрачно. Щом Наско е казал, че ще спаси Левски, значи ще го направи", каза Тити пред "Топспорт".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948