Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Тити пред Novsport.com: След Гунди, Сираков е фигурата, която може да обедини левскарската общност

Тити пред Novsport.com: След Гунди, Сираков е фигурата, която може да обедини левскарската общност

Novsport

Константин Папазов коментира специално за Novsport.com решението на Васил Божков да даде акциите на Левски на Наско Сираков, при съгласие от страна на „синята“ легенда.

„Това е възможно най-добрият сценарий. След Гунди, Сираков е фигурата, която може да обедини цялата левскарска общност“, обяви Папазов.

Според него това е възможно най-добрият подарък за рождения ден на клуба. „Тази годишнина ще се помни много повече от юбилея. Възможно най-добрият подарък и ще постави основите на новия Левски, доказвайки за пореден път, че това е отбора на народа", каза още Папазов.

„Наско има харизмата, качества и волята да поведе Левски по нов път, който всички желаят. За да се случи това, синя България трябва да му повярва. Левскарите трябва да повярват, че клубът ще бъде техен и да изкупят стадиона за годишнина. Това ще им остане незабравим спомен за цял живот", завърши Тити.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село