Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Томаш: Безумен червен картон, ще взема мерки!

Томаш: Безумен червен картон, ще взема мерки!

Novsport

Не съм съгласен с някои неща, които се случват в нашия отбор и ще взема мерки, обяви треньорът на Берое Александър Томаш след загубата на неговия тим с 1:4 от Локомотив (Пловдив).

“Много лош резултат за нас. Започнахме по-добре и до червения картон ние бяхме отборът, който искаше да играе футбол. Локо бяха с друга схема, ориентирахме се бързо. След червения картон обаче се наруши играта ни. Събраха ни се доста мачове, в които играхме с човек по-малко, а това не е лесно", продължи специалистът.

"Безумен червен катон, знаехме, че ще има провокации, тъй като Локо са до стената. Няма да се оправдаваме. Трябва по най-добрия начин да продължим напред. Когато емоциите вземат връх над разума, не съм доволен. Паднахме в техния капан", каза още Томаш.

"Очаквам с всеки един да се надиграваме. Днес не се получи, но продължаваме към следващия мач”, завърши треньорът на Берое.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948