Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Томаш обясни за Боруков: Искам играчи, които са отдадени, а не мислят за друго

Томаш обясни за Боруков: Искам играчи, които са отдадени, а не мислят за друго

Novsport

Старши треньорът на Етър Велико Търново Александър Томаш коментира победата на своя отбор с 3:0 над аматьорите от СпартакПлевен. Това беше и първи мач на отбора за новата година.

"Добра тренировка за нас, но сме далеч от това, което ще изисквам. Няма как да променим атмосферните условия, ако мога да докарам слънцето, бих го направил. Имаме много работа, която още трябва да свършим, още не сме на нужното ниво, но такъв е етапът от подготовката. Относно финансовите условия мога да кажа, че вече всичко е наред. Това, което ръководството ми бе обещало, го изпълни”, коментира Томаш.

„Преслав Боруков не игра по мое решение. Така съм преценил, искам хора, които са отдадени, а не хора, които мислят за друго. За Дани Младенов прецених да не играе на този изкуствен терен, за да не направим проблем. Относно Дуде Ндонгала тепърва ще преценявам, дали ще пътува за лагера, зависи от него. Познавам качествата му отпреди, но на този етап още не е подготвен", допълни специалистът.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948