Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Томаш: Спечелихме с отборна игра, благодаря на футболистите

Томаш: Спечелихме с отборна игра, благодаря на футболистите

Novsport

„Щом съм на работа, значи съм добре. Гаден беше коронавирусът, но човек, когато вярва, всичко може да пребори.“

Това каза треньорът на Етър (Велико Търново) Александър Томаш, който похвали играчите си след победата с 2:1 срещу Берое в Стара Загора.

„Излязохме срещу много силен съперник. Ние спечелихме мача с отборна игра и искам да им благодаря. Казах им, че те си слагат бариери в тези 5 месеца, в които работим. Днес нещата бяха от сърцето и се получиха добре. Трябва да продължим да работим обаче. Аз вече започвам да мисля за следващия мач“, коментира Томаш след успеха.

„Работим постоянно. Аз и екипът ми са наясно, че ни трябват точки и работим само в тази насока. Искам още от Боруков. Той е млад и ако иска да осъществи мечтите си, той трябва да разбере, че тук и сега е важно“, допълни той.

„Не гледам класирането. Имаме тежък мач срещу отбор, който ще е почивал 10 дена. Трябва да се подготвим добре. Когато човек иска да расте - трябва да остави емоциите настрана. Това промених в себе си през тези месеци, в които бях извън работа“, каза още наставникът на „виолетовите“.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948