Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Томаш: Футболът е игра на голове, трябваше да вкараме

Томаш: Футболът е игра на голове, трябваше да вкараме

Novsport

Треньорът на Етър Александър Томаш заяви след 0:0 с Ботев Враца, че тимът му е трябвало да реализира попадение.

"Футболът е игра на голове. Благодаря на момчетата въпреки натрупаната умора. Не знам кой го прави този календар, но противникът имаше много повече време за подготовка. Стойностен отбор, който също се бори със зъби и нокти. Днес не се получи футбол, а повече битка и борба. Доволен съм от моите футболисти, защото устояха на това нещо, въпреки че не е лесно. Създадохме достатъчно ситуации, но просто не успяхме да отбележим. Още малко сърце ни трябваше, но това са неща, които ще ги кажа на футболистите", заяви той.

"Битката за спасение ще бъде доста интересна и отборът, който издържи от психическа и физическа гледна точка, който е по-сплотен и вярва повече, той ще остане в групата. Надявам се в следващите мачове да отворим още повече сърцата си и да имаме повече късмет. Борбата продължава и ще направим всичко по силите си да се спасим още преди плейофите", добави Томаш.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948