Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Томаш: ЦСКА ни надигра само за 16 минути

Томаш: ЦСКА ни надигра само за 16 минути

Novsport

Наставникът на Берое Александър Томаш бе разочарован от загубата на тима му срещу ЦСКА с 0:1. Специалистът е на мнение, че през по-голямата част от срещата неговия отбор е бил значително по-добър от съперника и го е накарал да играе като състав от долната част на таблицата.

“От целия мач имаше 16 минути, в който не успяхме да се справим със съперника. След това накарахме ЦСКА да играе като отбор от втората половина на таблицата. Когато не можеш да отбележиш, не можеш да победиш. Трябваше да получим един гол, за да се активизираме. След тези 16 минути имаше само един отбор.

"Техният вратар хвана каквото имаше, а ние имахме множество ситуации. Съжалявам заради футболистите, защото те заслужаваха да победят. Днес ЦСКА ни победи само с името си, а не с футболни качества. ДНК-то става друго, когато облечеш синята или червената фланелка. В България са нормални неща да има слухове. Аз съм професионалист и имам договор с Берое и докато получавам уважението тук, ще бъда верен на тима. Ние продължаваме да се развиваме. Ще направим всичко възможно да се изкачим напред. Ако махнем тея трите отбора - Левски, ЦСКА и Лудогорец, ние можем да се смятаме за шампиони”, каза Томаш.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село