Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Тунчев: Едно недоглеждане, ни прати в тази позиция

Тунчев: Едно недоглеждане, ни прати в тази позиция

Novsport

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев коментира равенството 1:1 с Етър.

"Нямаше подценяване. Говорихме цяла седмица колко сериозен отбор са Етър. Мисля, че се опитвахме, успяхме да поведем, някак си чакахме мача да свърши. Знаехме, че днешния мач няма да е като този с Лудогорец.

Това ще ни е като обеца на ухото и не трябва да го повтаряме. Повеждаме, след което ни изравняват. Явно това е наша слабост и трябва да се опитаме да го променим.

Тренирахме статични положения, но може би едно недоглеждане, ни прати в тази позиция. По българска традиция, така се развиха нещата. Ситуацията с Мартин Луков е сериозна.

Надявам се Пауло Уртадо да вкара малко повече енергия и качество в отбора. Ще му трябва време, за да влезе в някаква форма. Ние сме двукратни носители на Купата на България и няма място на грешки. Трябва да играем на 100% във всеки мачове. Беласица е лидер в своята лига, Саша Симонивч върши добра работа, но ще трябва да ги отстраним. Надявам се, момчетата са умни и знаят за какво става на въпрос. Всеки играе на максимума срещу носителя на купата. Рано е да говорим за първо място. Локомотив играе мач за мач. Стараем се а показваме добра игра, не всеки мач се получава. Първо е Беласица, а след това ще мислим за ЦСКА. Те имат гостуване в Разград на Лудогорец, има много време още“, заяви Тунчев

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948