Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Фенклубът на Локо Пд: Нека хората знаят, че феновете не са само хулигани и наркомани

Фенклубът на Локо Пд: Нека хората знаят, че феновете не са само хулигани и наркомани

Novsport

Фенклубът на Локомотив Пловдив ще продължи и през следващата седмица благородната си инициатива да помага на възрастни хора, които имат нужда в дните на изолация заради пандемията коронавирус. Привържениците на "черно-белите" благодариха на всички доброволци, които се отзоваха на призива за помощ.

"Правим това по две основни причини. Първата е, за да дадем добрия пример и да покажем, че това не е толкова трудно и толкова страшно. И който иска - нека да го направи. Втората е тази, че всички ние сме от ултрас трибуната на Лаута - "Бесика". И нека хората да знаят, че футболните фенове не са само хулигани и наркомани и че от тях тръгват доста добри неща", заяви един от лидерите на фенклуба на "черно-белите" Николай Спасов.

От Лаута публикуваха любопитно видео за кампанията и уточниха, че който има желание, може да потърси контакт на следните телефони: 0877991991 и 0894772705.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село