Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Фенове на Левски алармираха за застой в паричния поток през последните дни

Фенове на Левски алармираха за застой в паричния поток през последните дни

Novsport

Феновете на Левски, които следят паричния поток към дарителските сметки, алармираха за сериозен застой в последните дни.

Припомняме, че "сините" се нуждаят от средства, за да платят вноската към НАП за месец май в размер на 143 000 лева. До този момент феновете успяха да съберат парите за март и април, но прекратяването на сезона удари сериозно по инициативите.

"От 17 март до неделя, 22 март, са пратени 300 СМС-а, което е нищо в сравнение с предишните дни, но е нормално. Все пак в тези дни на всички ни е трудно. Въпреки това прави впечатление, че даренията продължават. Трябва да отчетем също, че от чужбина идват по около 100 лева на ден", заяви Даниел Стрезов от "Тръст Синя България" пред "Меридиан Мач".

"Клубът има ангажимент към държавата да изплаща около 143 000 лева всеки месец. Продължаваме да събираме средства за месец май. Искаме да спазваме всички правила. Смятаме, че инерцията няма как да спадне, защото феновете на Левски се вълнуват живо от съдбата на клуба. Концентрирали сме се върху настоящето. На този етап можем да ги призовем да закупуват артикули на Левски от нашия онлайн магазин", каза в същото време и тикет мениджъра на Левски Милен Желев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село