Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Фенове на ЦСКА: Гарантираме спазването на всички противоепидемични мерки

Фенове на ЦСКА: Гарантираме спазването на всички противоепидемични мерки

Novsport

Част от организираните привърженици на ЦСКА използваха социалните мрежи, за да отправят благодарност към държавата за заповедта на здравния министър, с която се допуска публика от старта на новия сезон в efbet Лига.

Както е известно, по-рано през деня, след разпореждане на премиера Бойко Борисов, бе взето решение да се разреши достъпът на публика до спортни мероприятия, провеждащи се на открито.

Разрешава се съоръженията да бъдат запълнени до 50% от капацитета им, но до 1000 души на сектор, които трябва да бъдат настанени през седалка.

Задължително остава и спазването на въведените общи противоепидемични мерки в страната, а „червените“ привърженици увериха, че ще изпълняват препоръките.

Novsport.com публикува изявлението на "Трибуна Сектор Г" без редакторска намеса:

ДО

Министър-председателя на Република България

Министерство на младежта и спорта

ПФЛ

БФС

РЗИ София

Дами и Господа,

Във връзка с последната и актуална информация относно публиката по стадионите, ние, организираните привърженици на ЦСКА, гарантираме спазването на всички необходими противоепидемични мерки от наша страна при бъдещите посещения на стадионите в страната през новия сезон. Футболът е всичко за феновете и нищо без тях.От Фен клуб "Сектор Г"

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948