Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Фенове на ЦСКА за билетите: Номерца от селски вечеринки!

Фенове на ЦСКА за билетите: Номерца от селски вечеринки!

Novsport

На страницата "Армейците от сектор В” във "Фейсбук" се появи публикация, след като станаха ясни цените на билетите за двубоя между ЦСКА 1948 и ЦСКА в петък. Ето какво обявиха те:

"Приемаме с насмешка и мъничко недоумение, обявените цени за мачът ни в петък. Смешно е как с “номерца от селски вечеринки” се опитват да бъдем по-малко на стадиона. А недоумението ни идва от фактът, че дълги години между нас е имало чак такива амеби и страхливци. За щастие, вече нямаме нищо общо с вас.


Жалки страхливци и доносници,


Където и да играе ЦСКА, колкото и да струват билетите, той винаги ще има подкрепа. Платихме много повече за да бъдем доминант на стадионите в Мьолдинг, Осиек, Рига и Подгорица. Нашето присъствие на стадиона, не е пряко свързано със служебната ни позиция в един български букмейкърски сайт, за разлика от вашето."

От "Трибуна Сектор Г" също излязоха с позиция:

Днес стана ясно, че от утре в свободна продажба за нас се отпускат секторите "Г" и "В". Любезните и измислени домакини на петъчния мач са преценили, че цената за Северната трибуна ще бъде 30 лв., а за централната - 40 лв. Очевидно страхът на крадците на имена, емблеми и история е огромен. Този страх резонира в поредната гавра с футбола и неговите истински фенове.
Четири години тези хора работиха срещу нас, опитаха се да си присвоят емблемата ни, опитаха се да ни направят сечено и за стадион "Българска армия" - нашия дом. За това ще ви кажем следното:


В петък отиваме всички на мача! ВСИЧКИ! Въпреки гаврата нашите момчета не могат да останат без подкрепа и ако някой си мисли, че ще секне устрема ни по този начин, жестоко се е объркал.


Обещаваме, че всеки един от вас ще влезе и ще подкрепи любимия отбор срещу еничарския корпус. Както обещахме и изпълнихме на финала за Купата. А ако все пак някои останат извън стадиона, в момента в центъра на София се провеждат редица мероприятия, в които биха могли да се включат съвсем спокойно...


ВСИЧКИ НА МАЧА, ЦСКА ЗОВЕ!"

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948