Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Феро: Не трябва да се превъзбуждаме от тази победа, нужно е постоянство

Феро: Не трябва да се превъзбуждаме от тази победа, нужно е постоянство

Novsport

"Бяхме по силни днес от Левски в спазването на тактическата дисцпиплина. Проведохме добре мача, те са по-добре физически от нас. Имахме щастието да отбележим много красив гол, изпуснахме чисто положение на Шопов. Мисля, че Левски имаше доста малко положения, които бяха повече след центрирания. Логично спечелихме мача, искахме го всички, подкрепата на феновете беше невероятна." Това заяви треньорът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов след победата с 1:0 над Левски.

"Мисля, че вървим по възходяща линия, не трябва да се превъзбуждаме от тази победа, трябва да имаме постоянство. Очаква ни труден мач с Етър. Но такива мачове като днес дават самочувствие на феновете, на ръководството. Всичко което става, е благодарение на труда на момчетата", добави Феро.

"Моята кариера е преминала почти винаги в такива ситуации. Имаме изградено виждане как да станат нещата в краткосрочен план. Ние помагаме на момчетата, те искат да излезнат от това положение, трябваше да върнем увереността на момчетата. В крайна сметка, когато има резултат, всичко е оправдано."

"Нашите договори са до Нова година, но във футбола всичко е условно, не означава, че няма да бъдат продълежени. Ако са доволни, напълно вероятнио е да бъдат продължени."

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село