Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Футболистите на Беласица обещават коренно различна игра в Банско

Футболистите на Беласица обещават коренно различна игра в Банско

Novsport

През седмицата футболистите на Беласица преди гостуването им в Банско срещу едноименния тим ще бъдат натоварени от наставника си Саша Симонович в седем тренировки. Ще се наблегне най-вече на изчистване грешките при центриране от статично положение и ще се готви нова схема на игра, защото тази, която се приложи срещу отбора на Пирин Гоце Делчев в изминалата събота, не даде своя ефект заради слабото представяне на част от футболистите, които бяха в основния състав.
Обстоен разбор беше направен в съблекалнята пред футболистите на мъжкия отбор на ОФК Беласица за нулевото равенство, постигнато на стадион Цар Самуил срещу новака в ЮЗ трета лига Пирин Гоце Делчев. Анализ на играта направиха старши треньорът Саша Симонович и отговорника по селекцията Георги Петров. „Час по-скоро трябва да се забрави този мач и да се мисли вече за достойно представяне като гости в събота срещу отбора на Банско в курортния град. Отборът на Банско е по силите ни, трябва да си повярваме, ако искаме да нямаме проблеми на терена и да завършим с успех този мач”, споделиха от треньорския щаб.

Със сигурност в основния състав за Банско отпада наказаният Аспарух Шамкалов. Кои ще бъдат останалите футболисти, които ще отстъпят титулярните си места заради слабата и безлична игра в предишния мач, ще има яснота едва след седмата последна тренировка, която ще се проведе ден преди двубоя на стадион Свети Петър в Банско. Ще се наблюдава внимателно и играта на футболистите от юноши старша възраст, които ще премерят сили в Кюстендил срещу едноименния тим. Със сигурност ще вземат участие в този мач готвещите се при мъжете вратар Тодор Димитров и полеви играчи Здравко Корчев, Христо Якимов и Мартин Стойков. Ако някой от тях се представи на ниво, той със сигурност ще попадне в групата сред 18-те на мъжете за съботния двубой. Междувременно непрекъснато се разучава играта на отбора на Банско, който загуби в изминалата събота от Оборище на стадион Орчо Войвода с 0:1.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948