Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Халф избяга от Левски заради неизплатени заплати

Халф избяга от Левски заради неизплатени заплати

Novsport

Левски изпусна един от талантите си. 17-годишният Мартин Хайдаров си тръгна от "Герена" заради неплатени заплати. Това стана ясно от съобщението на Спортно-техническата комисия към БФС, която информира за разтрогнатия му договор. Халфът е основен играч в старшата възраст на Левски, а също така е викан и в мъжкия тим. През септември той взе участие в контролата на първия отбор срещу Витоша (Бистрица), завършила 1:1.

Решението на СТК:

"СТК констатира прекратяване на трудовия договор без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения от футболния клуб на Мартин Христов Хайдаров състезател на ПФК Левски София, считано от 30.10.2020 година: Заинтересованите страни може да подадат молба за определяне вида на причината за предсрочно прекратяване на договора до Комисията за договорната стабилност при БФС в срок до 30 дни от предсрочното прекратяване на договора съгласно чл. 38, ал.6 от Правилника за договорите и трансферите на футболистите в системата на БФС.

Другите решения на СТК:

ФК Септември Симитли ще изтърпи наказанието "лишаване от домакинство" наложено от ДК при БФС, на стадион Христо Ботев гр. Благоевград.


Поради заетост на стадион Хр. Ботев – Благоевград, срещата от ХIV-ти кръг на Втора лига, между отборите на ФК Симитли и ПФК Нефтохимик Бургас 1962 “ Бс – ще се играе на 20.11/петък/2020 г. от 14.00 часа, вместо на 21.11/събота/2020 г от 14.30 часа.
Поради заетост на стадион Хр. Ботев – Благоевград, срещата от ХVI-ти кръг на Втора лига, между отборите на ФК Симитли и ФК Миньор Пк – ще се играе на 04.12/петък/2020 г. от 14.00 часа, вместо на 05.12/събота/2020 г.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948