Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Херо: Далеч сме от истината

Херо: Далеч сме от истината

Novsport

Наставникът на Берое Димитър Димитров не е доволен от състоянието на футболистите, въпреки днешната победа с 1:0 над Арда, но допълни, че то няма как да е по-различно предвид двумесечната пауза без право на тренировки.

“Малко по-доволен съм от първата контрола. Не защото спечелихме мача, а заради това, че имаше малко повече динамика, скорост и бързина. Но като цяло сме далеч от истината, ако трябва да бъдем честни. Следващата седмица смятам да намалим натоварванията, за да има повече свежест. Във физическо отношение смятам, че ще бъдат малко по-добре. Но игрово доста са изостанали. Няма как да различно, при положение че не сме тренирали два месеца и половина. Като цяло трябва да се стараем и оправдания от такъв вид не трябва да има. В общи линии съм наясно със състава, но трябва да дам шанс на всички. Виждате, че един Охене, който е далеч от своето оптимално състояние, трябва да му даваме шанс да набира. Лошото е, че няма контролни, а само официални срещи. Останалите хора трябва да натрупат и надграждат”, каза Херо, който допълни, че отборът му се нуждае от нови попълнения.

“Като бройка сме малко - 15 човека сме. Трябва да добавяме. Знаете, че и зимата освободихме хора. Но ще търсим нови след края на тези седем-осем кръга, които ще се изиграят”, обясни Димитров.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село