Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Херо: Камбуров не е на 20 г, не може да играе всеки мач

Херо: Камбуров не е на 20 г, не може да играе всеки мач

Novsport

Треньорът на Берое Димитър Димитров заяви след загубата от Арда, че неговият тим не е заслужавал да падне в Кърджали.

"Не мога да кажа, че съм недоволен от играта. Не заслужавахме да загубим. Не помня колко положения са имали Арда. От статичноположение пак получихме гол. За сетен път губим от статично положение. Знам причините и грешките в това позициониране, но трудно можем да реагираме на тези неща. Фалът е излишен, окей, но във футболът има много такива,но при 50 метра летеж на топката и неразчетено излизане,тръгване и спиране - това костваше гола. Минутка на загуба на концентрация. Като сложим и нереализиранатадузпа. Като поведениеи игра стояхме по-добре, но за съжаление отновозагубихме", заяви Херо.

"Мартин Камбуров изигра цял мач предния кръг, той не е на 20 години. Използвах двама нападетели, нямаше как да използвам двама еднотипни. Като поведине и начин на игра няма как да бъда недоволен. Не заслужавахмеда загубим, но във футбола го иматова нещо.
Момчетата няма как да се чувстватдобре при такива резултати. Изпаднахме в такава дузпа. не искам да коментирам причините, защото ще звучи като оправдание. Хората не ги интересува те гледат само резултатитеи виновниците сме ние треньорите. Лесни противници няма. Тази година отборите са много равностойни. Ще бъде тежък мач с Царско село, като сложим и наказанието на Макута, който ако не се лъжа получи пети жълт картон. Не искам да коментирам темата с моя договор", отговори лаконично треньорът на заралии.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948