Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Херо: Обидно е да изглеждаме така

Херо: Обидно е да изглеждаме така

Novsport

Треньорът на Берое Димитър Димитров коментира загубата на своя отбор с 0:3 от Локомотив (Пловдив) в контролна среща.

"Нашият отбор не показа това, което може, но причините са ясни. Доста хора не играят, болни са, тепърва започват да тренират. Мисля, че до началото на първенството отборът ще изглежда различно. Ще играем в друга формация. Има умора във футболистите, повече са с нарушена подготовка. Отборът отстъпваше във всички аспекти и закономерен резултат", заяви Херо.

"От нито едно от полувремената не съм доволен. Надявам се болните хора да почнат да тренират. Резултатите не са важни за мен. Мен ме интересува поведението и настроението. Не трябва да изглеждаме така, за мен е обидно", добави той.

"Не знам дали си мислят, че са сигурни за мястото си, защото обявих, че няма да се прави селекция. Надявам се да не мислят. Искам да оздравеят всички, за да имаме оптимален състав. В момента видяхте с каква формация в защита играхме. Никога не бихме играли така".

"Когато ни вкарат винаги е проблем. Фал е контузен, Кукула не е в оптимално състояние, но не може да се оправдаваме. Аз се надявам през другата седмица Фал да започне да тренира с топка. За началото на първенството няма да е в оптимално състояние. В първите няколко кръга няма да е пълноценен, но после смятам, че ще бъде в тонос", каза още треньорът на Берое.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948