Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Левски (София)Локомотив (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Христо Крушарски: Всички знаете кой кара влака в Локомотив

Христо Крушарски: Всички знаете кой кара влака в Локомотив

Topsport.bg

Новият член на Управителния съвет на Локомотив (Пловдив) Лъчезар Вълканов помага и на треньорския щаб, воден от Александър Тунчев.

Представителят на поредните партньори, които Христо Крушарски намери, за да му помагат в издръжката на клуба, има опит и като фитнес инструктор. Той участва в тренировките и дава идеи за това как да се подобри физическото състояние на играчите.

"При нас всеки помага с всичко, което може. Ние сме здрав екип и всички работим целеустремено. Естествено крайната дума има треньорът. Знаете, че аз съм плътно зад Тунчев и той разчита на цялата ми подкрепа. Ако прецени, че идеите, които му се предлагат, ще са от помощ, ще ги използва. Със сигурност има и други хора, които помагат и на мен с различни съвети и анализи. Всички обаче знаете кой кара влака и кой има последната дума", коментира пред "Мач Телеграф" Христо Крушарски, който в момента е в чужбина.

Иначе поредната промяна в ръководството бе потвърдена официално след победата на Локо срещу ЦСКА на "Българска армия".

Тогава част от новите фигури в управлението гледаха мача заедно със собственика на "черно-белите". Освен Лъчезар Вълканов в новия УС на Локо са познатият Румен Руйчев и Жупвен Радиванов.

Специално във физическо отношение Локомотив е сред най-добре подготвените в България. Сериозна роля за това има интегрираната от Бруно Акрапович схема за тренировки.

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Локомотив
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Пирин
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948