Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Хубчев е доволен: Не очаквах такова старание от юношите

Хубчев е доволен: Не очаквах такова старание от юношите

Novsport

Треньорът на Левски Петър Хубчев остана доволен от лагера, който тимът проведе в Добринище. Подготовката приключи с победа - 4:0 в контрола с ФК Емирейтс. Специалистът призна, че най-важното от тренировките е, че всички са здрави и е доволен от старанието на младите футболисти, които са получили шанс за изява.

“Трябва да минат доста години Левски да играе официални мачове в подобен състав. От тренировките тези дни сме доволни. Всички са здрави, това е най-важното. Има разлика между юношеския и мъжкия футбол, самите момчета са го усетили. Не очаквах такова старание от тях, но имат още много време. Срещата беше доста твърда, така че само могат да спечелят от тези мачове", обясни специалистът.

"Една от задачите на този лагер беше Холмар и още няколко футболисти да изиграят 90 минути и мисля, че се получи добре. Той няма проблеми, но му трябва още по-голям ритъм”, каза още Хубчев след проверката.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село