Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Хубчев: Малко съм разочарован, на някои трудно ще разчитам

Хубчев: Малко съм разочарован, на някои трудно ще разчитам

Novsport

"Теренът е еднакъв и за двата отбора. Не можем да се оправдаваме с това. Нямахме притеснения, че може да има контузии. Тренировките бяха много тежки, но и това търсихме тук. Когато е тежко, виждаш характера.“

Това каза наставникът на Левски Петър Хубчев след успеха с 2:1 в контрола срещу аматьорския Пирин (Разлог).

„Видях няколко човека, на които трудно ще разчитаме. Още не е завършил полусезонът, за да си правим оценки, а и не съм човекът, който да ги дава. Задържаме някакво класиране единствено заради отбора“, посочи Хубчев.

„Малко съм разочарован. Като че ли досега сме взимали правилни решения за някои от хората. От първия кръг разчитаме на тази група. Аз няма да правя оценка на работата си. Други хора трябва да ги дадат. За мен най-обективната оценка са трибуните. Професията е такава, че всичко става много бързо и неочаквано“, допълни наставникът на „сините“.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село