Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Хубчев: Нито една стотинка от даренията не е отишла за заплати на футболистите

Хубчев: Нито една стотинка от даренията не е отишла за заплати на футболистите

Novsport

Треньорът на Левски Петър Хубчев направи изненадващо разкритие, като заяви, че никаква част от дарените средства през последните месеци не са отишли за заплати на треньори или футболисти.

Финансовите затруднения в Левски доведе до масова активизация сред привържениците на клуба, които подпомогнаха за събирането на средства за изплащането на задълженията към НАП. Мнозина смятаха, че част от събраните пари са били отделени и за възнаграждения на футболистите, но българският специалист категорично отрече тези слухове.

"Нито една стотинка от даренията, влязли в клуба, не са отишли за заплати на футболистите. Затова подчертавам, че е голямо постижение, че изобщо сме успяли да задържим момчетата в отбора все още. Те нямат вина за ситуацията, но трябва да се отнесат сериозно към заниманията. Намирам голяма етика и морал в техните действия", беше коментарът на Хубчев по темата.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село