Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

ЦСКА е готов с трансферните цели за лятото

ЦСКА е готов с трансферните цели за лятото

Novsport

ЦСКА вече е набелязал първостепенните си трансферни цели през лятото, твърди "Меридиан Мач", като се позовава на сигурен източник от "Българска армия". "Червените" сменят политиката и се насочват към млади български попълнения, за да избягат от високите заплати на чужденците. Към днешна дата най-сериозен е интересът към трима играчи от Първа лига.

Това са младите звезди наЧерно мореВиктор ПоповиМартин Минчеви талантът от Ботев ПловдивСтанислав Шопов. От лагера на "червените" твърдят, че ще направят всичко възможно, за да ги вземат, ако не всичките - то поне един или двама. Трансферите ще се осъществят трудно, тъй като и тримата имат договори и ще трябва да се плаща за правата им. Очаква се в преговорите от ЦСКА да атакуват клубовете на тримата със солидни клаузи в договорите, според които бившите им отбори ще задържат двуцифрен процент от правата при евентуална бъдеща продажба.

Минчев беше основна цел и преди сезона, но до сделка не се стигна. Изданието твърди, че играчът имал интерес да премине на "Армията". Попов пък е отличен вариант за запълване на позицията на десния бек. Любопитното е, че звездата му изгря именно на "Българска армия" при победата на Черно море с 3:1 в началото на сезона.
Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село