Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

ЦСКА плаща клауза за Мазику

ЦСКА плаща клауза за Мазику

Novsport

В ЦСКА бързо са харесали качествата на едно от новите си попълнения - Брадли Мазику. Клубът плати наскоро трансферна сума за 23-годишното крило на Лориен, който играеше като преотстъпен в Шоле. В догоовра има и клауза за немалък процент при продажба на Мазику на друг клуб. От ЦСКА са готови да платят определена сума за таланта още сега, за да отпадне процентът при следващ трансфер. Това е риск от страна на клуба, но той може да донесе сериозни пари в касата впоследствие.

Брадли Мазику показа много обещаващи неща в мачовете с Дунав и Левски, в които се включи като резерва. Крилото, което може да играе и като халф-бек, показа изключителна бързина и качества за малкото време на терена. Люпко Петрович и екипът му смятат да го налагат постепенно като титуляр, като той ще се конкурира с Рафаел Енрике. Мазику може да реши част от проблемите, които “червените” имаха по фланговете, което наложи дори до смяна на схемата на игра.
“Меридиан мач”

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село