Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

ЦСКА 1948 въвежда забележителна иновация в българския футбол

ЦСКА 1948 въвежда забележителна иновация в българския футбол

Novsport

ЦСКА 1948 ще въведе невиждан в българския футбол работен график. От 1 януари 2021 година всички играчи на "червените" минават на пълен работен ден – от понеделник до събота. Той ще започва в 9 часа сутринта и ще приключва в 18 часа привечер. От управата на софийския клуб вече са помислили как ще бъде уплътнен трудовият процес на футболисти на Красимир Балъков.

Шефовете на ЦСКА 1948 са сключили договор с Българския футболен съюз за използване на Национална футболна база "Бояна" за срок от три години. Когато обаче в нея лагерува националният отбор, "червените" ще се местят на базата в Правец, използвана от "лъвовете" преди откриването на комплекса в Бояна.Основният спонсор на отбора Цветомир Найденов и клубното ръководство имат планове за изграждане на модерна база в най-северния квартал на столицата – Требич, която да разполага с всички необходими съоръжения и екстри.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948