Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Чуждестранен холдинг с интерес към Дунав

Чуждестранен холдинг с интерес към Дунав

Novsport

Нов евентуален спонсор и собственик на Дунав се появи в публичното пространство вчера. Според в. "Утро" става въпрос за италианско-швейцарски холдинг, който е готов да вземе акциите на "драконите". Запознати твърдят, че са направени предварително сондажи с д-р Симеон Симеонов, който е бивш бос на клуба.

Интересът на чуждестранния холдинг е свързан с бизнес интереси в региона. Както е известно, Дунав е в тежко финансово положение и не се знае какво ще се случи с клуба през следващия сезон. Средствата, които отделя община Русе, засега са недостатъчни. Играчите имат да взимат заплати за три месеца.

Наскоро Дунав получи финансова помощ от държавата по програмата "60/40", но те ще покрият само част от разходите и са недостатъчни.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село