Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Левски (София)Локомотив (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Шампионът на Казахстан омайва чакания на "Герена" Саид Ибраимов

Шампионът на Казахстан омайва чакания на

Topsport.bg

Саид Ибраимов може и да не завърне на "Герена".

Бившият защитник на "сините" обяви, че има предложение да продължи да работи в Тобол, с който стана шампион на Казахстан.

"Още на втория ден след като станахме шампиони бях извикан от ръководството и ми беше предложен нов договор. Но сега имам нужда от почивка, да обмисля нещата. Да, да играеш в Шампионска лига е предизвикателство. Но не само. А и една максимална мотивация да продължа да се доказвам. Човек винаги трябва да даде максимума, за да е полезен там, където е", заяви той, цитиран от БТА.

"Работил съм със Стоилов, не защото съм приятел от детството или семеен, а вероятно съм бил полезен, навярно съм си вършил работата по начин, по който не съм го разочаровал. Но е имало и моменти, в които не сме били заедно. Самият старши треньор определя хората, с които иска да работи и ще работи", допълни Ибраимов.

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Локомотив
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Пирин
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948