Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Шестима от ДЮШ на Беласица ще тренират при мъжете

Шестима от ДЮШ на Беласица ще тренират при мъжете

Novsport

Йордан Божинов и Андон Митрев от юноши младша възраст и Любчо Димитров, Николай Тупаров и привлечените отвън Здравко Корчев и Христо Якимов ще се готвят само в мъжкия отбор на ОФК Беласица.

Здравко Корчев и Христо Якимов са направили много добро впечатление с играта си в официални срещи за първенството на юноши старша възраст зона София на треньорския щаб на мъжкия тим.

Здравко Корчев-Зари на последната двустранна игра отбелязал гол в стил Роналдо и е бил поздравен за отличната му игра през цялото време от страна на треньорския щаб.

Както е известно, той премина през ДЮШ на ЦСКА София при известния треньор Сашо Борисов и след това в ДЮШ на Пирин при Александър Царевски.

Ако Корчев продължава с изявите си, както го прави напоследък, то със сигурност петричани ще могат за в бъдеще да се наслаждават на играта на новото откритие в клуба на овакантения пост централен нападател в отбора на мъжете.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948