Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Шеф в Левски: Само трима от футболисти още не са намалили заплатите си

Шеф в Левски: Само трима от футболисти още не са намалили заплатите си

Novsport

Спортният директор на Левски Ивайло Петков заяви, че почти всички футболисти в отбора са се съгласили да намалят заплатите си. Бившият национал даде обширно интервю за "Дарик".

"В момента съм си вкъщи, в Плевен, но миналата седмица имахме неотложни срещи и разговори в София. Павел Колев ми прати служебна бележка, която показах на пунктовете в Плевен и София.

Имахме разговор с треньора и Колев. Тримата проведохме въпросните разговори с футболистите. Тук е моментът да им благодаря на всички, които се съгласиха на този компромис. Те влязоха в положението, което е еднакво за всички. Искам да подчертая, че абсолютно всичко е доброволно. Тази мярка беше съгласувана с тях по най-простия и обикновен начин. Много е радващо, че почти всички се съгласиха. Има три момчета, които още мислят по въпроса. Темата с тях е отворена. Те разговарят със своите агенти и адвокати по въпроса.

Тази седмица още две момчета подписаха, така че останаха само трима футболисти, които комуникират със своите представители. Ние не ги задължаваме или принуждаваме. Всеки човек е различен и всеки трябва да вземе своето решение, дали да го направи, или пък не. В голяма степен им е повлияло и отношението на нашите фенове. Те виждат, че се прави абсолютно всичко, за да се чувстват добре.За последно се видях с Петър Хубчев в петък, но поддържаме постоянна връзка. Първите две седмици програмата на отбора беше за бегова работа и фитнес, но сега се взе решение да бъдат разпуснати, защото още не се знае колко време ще сме в тази ситуация. Ще преценяваме дали да ги събираме на групи, за да тренират. Те със сигурност продължават индивидуална работа, защото като бивш футболист, знам че дори сега ми е трудно да седя вкъщи и да не тренирам. Всеки е свикнал на такъв начин на живот, така че не се съмнявам в тяхната отговорност."

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село