Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

ШОКИРАЩО! Цветомир Найденов със заплахи по телефона от Гриша Ганчев (СНИМКИ)

ШОКИРАЩО! Цветомир Найденов със заплахи по телефона от Гриша Ганчев (СНИМКИ)

Novsport

Благодетелят наЦСКА 1948и един от най-големите спонсори в българския спорт Цветомир Найденов показа скандален чат в профила си във "Фейсбук".

По думите на бизнесмена съобщенията са изпратени от собственика наЦСКАГриша Ганчев.

"След полунощ получих някакви заплахи от непознат за мен номер, докато говорех по телефона с един приятел. Аз заплахи покрай Васил Крумов Божков-Черепа получававам по 10 на ден и нямаше да обърна внимание, но нещо ме усъмни текста на едното послание, та попитах моя приятел дали това не е телефона на Ганчев. Приятелят ми е спортен журналист и каза, че това е телефона на Гриша Ганчев. Всеки може да прецени интелектуалното ниво, изразни средства и арогантността на това лице .... това е истинското лице на ЦСКА-София. Интересното е, че получих смс; вайбър съобщение и уотсап съобщение .... случайно да не пропусна посланието
П.С. Кой е Бочето?", написа Найденов в своя профил, като прибави три снимки със съобщенията към него.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948