Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Ясно е за колко време ще е новият договор на Акрапович

Ясно е за колко време ще е новият договор на Акрапович

Novsport

Бруно Акрапович ще подпише нов договор като старши треньор на Локомотив за срок от 18 месеца, информира "Марица". Босненският специалист и президентът на клуба Христо Крушарски са стигнали до съгласие контрактът да е до юни 2021 година.

Понастоящем Акрапович е обвързан с черно-белите до декември. Парафирането ще стане след завръщането на Крушарски от Бразилия на интересната за България дата 9 септември.

„Ситуацията е следната - разбрахме се с Крушарски на 99 процента. Когато се върне на 9 септември, ще оформим договора. Дължината на контракта? За това ще говорим. Както той реши, така ще бъде. Винаги има нещо. Концентрирам се върху своята работа тук. Слухове не ме интересуват, а само нещо конкретно, а това значи г-н Крушарски”, сподели наставникът след победата над Дунав с 3:1.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село