Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

„Сините“ фенове скочиха на Бандаловски: Селски бек и мижитурка!

„Сините“ фенове скочиха на Бандаловски: Селски бек и мижитурка!

Novsport

Левскарите отговориха на нападките на Иван Бандаловски от Берое, който след победата на тима си с 3:1 на „Герена“ обяви, че от Левски е останало само името.

Феновете на „сините“ от една от най-големите групи в социалната мрежа „Фейсбук“ - „Сектор Б се забавлява“, излязоха с позиция, в която обиждат доскорошния национал и го заплашват със саморазправа.

Използвани са епитети като селски бекчета и мижитурки и предупреждение за чупене на зъби, пише Гонг.

Ето и позицията на „СЕКТОР Б СЕ ЗАБАВЛЯВА“, без редакторска намеса:

"Това, дали Левски е играл добре или не, го решаваме ние, привържениците му. Докато едни селски бекчета, дето не могат чист български да говорят и цял живот чакат мачовете с Левски да се изявят и да им вземат интервю, за да кажат поредната малоумщина, имат право само да си седят в селските отборчета и да си мечтаят да са в такъв клуб, с такива привърженици и с такава история.

Защото колкото и загуби да понесем, името, което "само ни е останало", е по-голямо от всички гнусни, помиярски отборчета взети заедно.

Това е футболът.

Ние ще се изправим все някога на крака. И ще ни има още минимум 105 години! Ама вие какво ще правите, ако ви счупим зъбите и пропуснете следващия път да говорите за Левски? Нещастни мижитурки!"

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село