10 от Локо (Пд) издържаха само едно полувреме в Бистрица, "смърфовете" загубиха шансове за топ 6

10 от Локо (Пд) издържаха само едно полувреме в Бистрица,

Topsport.bg

03-04-2022, 17:10

ФК ЦСКА 1948 победи Локомотив (Пловдив) с 4:0 в мач от 25-тия кръг на efbet Лига. Всички голове на стадиона в Бистрица паднаха през втората част на мача. Важно е да се отбележи, че гостите играха с човек по-малко почти през целия двубой, след като Преслав Боруков получи директен червен картон още в 7-ата минута.

В 4-тата минута Преслав Боруков влезе много опасно в краката на Лазар Марин и съдията му показа жълт картон. След това обаче отиде да гледа ситуацията със системата ВАР и промени решението си, показвайки му директен червен.

Последваха силни минути за домакините, до края на полувремето така и не успяха да застрашат сериозно вратата на Илко Пиргов.

В първите 15 минути на второто полувреме ФК ЦСКА 1948 нанесе своя съкрушителен удар, отбелязвайки три бързи попадения.

В 47-а минута Георги Русев центрира в наказателното поле, където Лазар Марин опита удар, Пиргов спаси, но Александър Колев се разписа при добавката и изведе домакините напред.

Мартин Тошев удвои преднината на своите в 57-а, когато Ивайло Чочев центрира много добре в наказателното и Тошев с глава прати топката за втори път в мрежата на Локомотив.

Само 4 минути по-късно Галин Иванов стреля от дистанция и покачи на 3:0, а в 70-а минута резултатът стана 4:0 след нов гол на Галин Иванов. Той отново стреля от дъгата на наказателното поле и Илко Пиргов извади топката от мрежата си за 4-ти път.

Със загубата Локомотив загуби шансове за попадане в топ 6, след като изостава на 5 точки от Левски, а до края на редовния сезон има само още един кръг.

Източник: Topsport.bg

Последни новини