20 хиляди "армейци" по трибуните за ЦСКА - Осиек

20 хиляди

Topsport.bg

31-07-2021, 11:10

ЦСКА ще приеме Ocиeк на Националния стадион "Васил Левски" в първия мач от третия предварителен кръг в квалификаииите на Лигата на конференциите.

В четвъртък вечер хърватите победиха с 1:0 полския Погон Шчечин и след нулевото равенство в предходната среща ще се изправят за втори път на пътя на "армейците".

Първият двубой на червените с Осиек е на 5 август (четвъртък) от 20:00 часа. От ръководството на ЦСКА взеха решение мачът де се проведе на националния стадион "Васил Левски", тъй като съоръжението ще позволи присъствието на повече привърженици. Както е известно от УЕФА разпоредиха във връзка с мерките срещу разпространение на коронавируса да са позволява присъствие на публика спрямо местните здравни изисквания.

У нас това е 50% от капацитета на всеки сектор със седящи места на стадиона. Именно поради тази причина в двубоя срещу Лиепая сектор "Г" на "Българска армия" остана изцяло затворен, а на трибуните бяха допуснати общо само 4 хиляди зрители в секторите "А" и "В". При положение, че мачът с Осиек ще е на националния стадион "Васил Левски", то допустимата бройка зрители ще е 20 хиляди, пише "Тема спорт".

Последният евродвубой на "армейците" на "Васил Левски" бе в края на миналата година, когато воденият от Бруно Акрапович тим победи Рома с 3:1.

Източник: Topsport.bg

Последни новини