Акрапович в Румъния: В ЦСКА си задължен да се бориш и да се доказваш (ВИДЕО)

Акрапович в Румъния: В ЦСКА си задължен да се бориш и да се доказваш (ВИДЕО)

Novsport

02-12-2020, 21:59

"Наясно съм със стартовия си състав за мача с Клуж."

Това заяви треньорът Бруно Акрапович преди визитата на ЦСКА в четвъртък от груповата фаза на Лига Европа.

„Искам да видя и как ще премине последната ни тренировка - кой ще се чувства добре и кой не. В главата си знам състава. Всички са на линия“, посочи новият наставник на „червените“ по време на официалната си пресконференция в Румъния.

„Качествата на противника са ясни. Имат много силни страни, играят на контра. Организиран отбор са. Може да ни готвят някаква изненада. Подготвени сме за всичко и очакваме всичко“, заяви босненският специалист, а после бе помолен да коментира представянето на нападателя Али Соу.

"Той се представя добре и е ключова фигура. Нормално е да залагам на него. Никога не се обръщам назад. Гледам напред към бъдещето. Давам всичко от себе си. Искам да изглеждаме добре, да побеждаваме. Във всеки мач се играе за победа. Особено когато си в ЦСКА, си задължен да се бориш. Трябва да вярваме в силите си. Знаем колко е силен съперникът ни. Защо да не спечелим утре? Допълнителна мотивация е за всеки играч да се доказва пред новия треньор. Всеки трябва да се доказва във всяка една среща!"

Източник: Novsport

Последни новини