Акрапович: Жорди ще влезе в обувките на Али Соу

Акрапович: Жорди ще влезе в обувките на Али Соу

Novsport

20-02-2021, 20:22

Треньорът ЦСКА Бруно Акрапович е убеден, че Жорди Кайседо ще замени по най-добрия начин напусналия Али Соу. Това босненският специалист заяви след успеха с 1:0 над Черно море именно след гол на Кайседо. 

"Успяхме да надделеем със сила и желание. Познавам стила на Черно море и техния треньор. Никога не ми е било лесно да играем срещу тях. През второто полувреме имахме повече положение от противника. Имахме хубави положения и вкарахме красив гол. Мога да съм доволен от желанието да спечелим три точки. Жорди ще влезе в обувките на Али Соу. Той е различен тип играч и търси пътя към вратата. Трябва да му подаваме още по-хубави топки. Искам да кажа, че има голямо желание. Раздава се винаги на 100%. Все още не е напълно готов физически". 

"Исках концентрацията на всички да е изцяло върху този мач. Всеки един знае, че работата е трудна в такава ситуация. Казах в прав текст на футболистите какво се случва в клуба. Казах им защо са тук и защо играят за ЦСКА. Искам то тях да гледат своята работа и всички да са заедно. Разчитам на колектива. Валентин Антов е сериозен играч. Мисля, че с работа и късмет Пламен Гълъбов може да го замени. Същото важи за Али Соу и Кайседо. Трябва да използваш качествата на играчите. С колектив и голяма мотивация може да се направи всичко. Това обаче е работа за дълъг период от време". 

"Знаем силните и слабите страни на Лудогорец. Нашата работа е да ги неутрализираме и да вземем трите точки".

Източник: Novsport

Последни новини