Акрапович: Не знам какви претенции може да има Берое към съдията

Акрапович: Не знам какви претенции може да има Берое към съдията

Novsport

04-10-2020, 20:12

„Не знам какви претенции може да има Берое към съдията.“

Това каза Бруно Акрапович след успеха с 3:1 на Локомотив (Пловдив) над Берое в Стара Загора, след който наставникът на „зелените“ Димитър Димитров критикува остро съдийството в срещата.

„Дузпата им не искам да я коментирам - такива може да ги свирят в пета дивизия. Ние също можем да имаме претенции. Приехме всичко, което се случваше на терена. Играхме мъжки и приехме всичко, което ни свириха. Излязохме на първо място и ще сме там още две седмици - докато трае паузата за националните отбори“, отчете наставникът на „смърфовете“.

„През второто полувреме имахме повече сили и добрият резултат дойде именно от това. Дузпата ни обърка напълно. Исках да сме по-агресивни, да сме по-близо до противника. Създадохме хубави положения. Вкарахме и три гола - това е чудесно. Когато хората те обичат и мислиш позитивно, се чувстваш много добре. Следващата седмица ще работим с новите играчи, за да могат да се адаптират. Знаем какви качества имаме и как можем да играем. Ако се представяме добре и печелим точки не се знае какво може да стане. Има силни отбори - Лудогорец, ЦСКА. Ние продължаваме да работим."

Източник: Novsport

Последни новини