Акрапович: Обаждане от ЦСКА е равносилно на такова от Байерн (Мюнхен)

Акрапович: Обаждане от ЦСКА е равносилно на такова от Байерн (Мюнхен)

Novsport

06-12-2020, 09:18

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович разкри пред медиите в родината си, че е отказал да поеме Босна и Херцеговина. Специалистът направи любопитно сравнение за „червените“.

“Звездан Мисимович ми се обади, преди да поема ЦСКА. Решихме да запазим разговора в тайна, защото не исках да нагнетявам напрежението. В допълнение, тогава имах кавга с вече бившия ми клуб – Локомотив Пловдив. Както и да е, междувременно получих обаждане от ЦСКА и трябваше да претегля и преценя кое предложение да приема. Да поема риск и да чакам за поста на селекционер, или да водя ЦСКА. Накрая реших, че все още не е настъпило подходящото време да водя Босна и Херцеговина, все още трябва да работя върху себе си. Но моята цел е един ден да водя родината си“, заяви Акрапович пред sportske.ba.

“Колкото до ЦСКА – има голяма разлика с предишния ми клуб. От цялостната организация до всякакви възможности. Знаете ли, когато ЦСКА се обажда, е равносилно на това Байерн Мюнхен да ти се обади. Просто си опаковаш багажа и тръгваш! Поласкан съм, че се спряха на мен. Това означава, че съм свършил добра работа и тя не е останала незабелязана. В новия си тим смених начина на игра, започнахме да се представяме по-силно и се надявам, че с времето ще ставаме все по-добри и по-добри“, добави още той. 

Източник: Novsport

Последни новини