Акрапович обяви групата на Локо Пд за мача с Етър

Акрапович обяви групата на Локо Пд за мача с Етър

Novsport

19-09-2020, 22:31

 В Локомотив Пловдив се готвят по програма за гостуването си Етър утре от 18:45 часа. От клуба излязоха със становище във връзка с инфорамциите, че "виолетовите" са под карантина.

"Във връзка с появилите се информации за болни и карантинирани в Етър преди утрешната среща, желаем да заявим, че няма становище от БФС по случая, което означава, че към този момент мач ще има", написаха от клуба.

"Смърфовете" припомниха и правилата на БФС за коронавирус, които гласят, че "футболна среща от професионалния футбол може да бъде отлагана при наличие на положителни проби за COVID-19 едновременно на повече от 10 (десет) състезатели с действащи трудови договори в един от двата отбора, участници в съответната футболна среща". Вижте правилата ТУК.

От тима обявиха и група за двубоя

"Представителният отбор на Локомотив проведе последна тренировка преди гостуването на Етър (Велико Търново). Срещата е утре (20.09) от 17:45ч. на стадион “Ивайло”. “Черно-белите” тренираха този следобед на стадион “Локомотив” в Горна Оряховица.

Групата на Локомотив:

Мартин Луков, Илко Пиргов, Лукас Масоеро, Диниш Алмейда, Милош Петрович, Николай Николаев, Филип Михалевич, Валентино Пулиезе, Парвиз Умарбаев, Петър Витанов, Кристиан Илич, Лукас Салинас, Бирсент Карагарен, Момчил Цветанов, Димитър Илиев, Анте Аралица, Кенан Муслимович, Георги Минчев

Източник: Novsport

Последни новини