Акрапович: Ще се върна в Локо Пд, когато Крушарски ми плати!

Акрапович: Ще се върна в Локо Пд, когато Крушарски ми плати!

Novsport

31-03-2021, 21:35

Вече бившият треньор на ЦСКА – Бруно Акрапович призна, че би се върнал да работи в България, като единствено Левски и Ботев Пловдив не са варианти заради миналото му в ЦСКА и Локомотив Пловдив.

За „черно-белите" той каза, че клубът има специална аура, но хората, които работят там не обичат Локомотив. Акрапович каза, че би се върнал, но само когато собственикът Христо Крушарски „плати сметката, която му дължи”. Все пак треньорът не вярва това да стане.

"Изобщо не съжалявам, че станах треньор на ЦСКА. Кой съжалява да е треньор на най-силния отбор в страната? ЦСКА е най-добрият отбор в България. Имах фантастично време в Пловдив. Преди три години никой не ме познаваше, а сега всички. Направих добро име тук. Бих Рома с ЦСКА, направихме хубави мачове. Трудно е, когато няма фенове на стадиона. За Купата няма кой да ме бие. България е фантастична страна. Левски отпада като вариант, Ботев отпада, така че може да се върна в друг отбор тук”, призна Акрапович.

„Феновете казваха, че ще се случи така с мен. Чувствам се много добре. Аз обичам Локо Пловдив и ЦСКА. Хората, които работят в Локо Пловдив, не обичат клуба. Той ще е клуб и без Акрапович и тези хора, има фантастична аура, но не се работи така. Първо Христо Крушарски трябва да плати сметката, която ми дължи, и тогава може да говорим. Мисля, че това няма да стане", каза още босненецът.

Източник: Novsport

Последни новини