Александър Томаш: Ако бяхме победили в предния мач, щяхме да сме първи

Александър Томаш: Ако бяхме победили в предния мач, щяхме да сме първи

Topsport.bg

10-10-2022, 18:18

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) - Александър Томаш похвали своите играчи за показаното старание при победата с 2:0 над Спартак Варна.

"Много важна победа, която беше извоювана от сърцата на нашите футболисти. Мисля, че доста тимове ще имат проблеми във Варна, но смятам, че трябваше да затворим мача по-рано. Имахме ситуациите, но се вижда, че ни трябва много работа, за да контролираме определени ситуации в такива мачове. С много работа това ще стане.

Спартак е отбор, който от почти никакви ситуации може да ти вкара. Още на почивката казах, че не трябва да се изнервяме и да търсим гол. Бях сигурен, че ще вкараме, след което да търсим втори. Случи се по-трудния начин. Поздравявам футболистите и публиката си, които показаха, че са много над нас."Не гледам класирането. Казаха ми, че ако сме били победили предния мач, щели сме да бъдем първи. Трябва да се случват постепенно нещата. Единственото нещо, което ни изпреварва сега, са феновете. Трябва да ги гоним с работа".

Във всеки един мач, независимо срещу кой, излизаме само за победа. Работим през седмицата. Славия е добър противник, но искам да се стараем, себераздадем и сърце, за да спечелим мача", завърши той.

Източник: Topsport.bg

Последни новини