Александър Томаш: Футболистите се справиха блестящо

Александър Томаш: Футболистите се справиха блестящо

Topsport.bg

08-08-2022, 23:14

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш засипа с похвали своите футболисти след победата с 1:0 над Арда в мач от петия кръг на българския шампионат. Така "черно-белите" излязоха на върха в таблицата на efbet Лига.

"Блестящо се справиха футболистите. Беше тежко, но се справиха блестящо. Противникът е доста класен и добър, но когато успяхме да затворим подстъпите към вратата ни, те се изнервиха и успяха да стигнат само до една греда. Искам да благодаря на публиката, защото тази победа е заради тях. Ние играхме със сърце, така се гради отбор, мога само да сваля шапка на футболистите", каза Томаш минути след края на мача.

Той говори за проявения характер от своя тим: "В предния домакински мач започнахме добре и вкарахме гол в 36-ата секунда. Днес момчетата издържаха добре и физически. Това е благодарение на характера и сърцата на футболистите, на публиката, но ни предстои още много работа. Имаше неща, които ми направиха много лошо впечатление. Време е, ако има нещо, да си кажат. Аз съм човек, който трудно си изпуска нервите".

"Това, какво говори за нашата работа, има хора, които го оценяват. Ние трябва да останем стъпили на земята, има още много мачове, но вярвам и се надявам, че всичко ще бъде добре", допълни наставникът на "смърфовете".

Източник: Topsport.bg

Последни новини